Pàgines

13 de febr. 2012

Una bicicleta de carbono més resistent sense increment de pes.

Si ets un ciclista que tens molt clar que vols la màxima tecnologia amb un pes reduït, la gama Trek Elite et transmetrà les sensacions i prestacions dels ciclistes professionals.
En concret et presentem el primer model de la gama, la TREK ELITE 9.6, que amb els seus 11,260kg captiva a tots aquells ciclistes que volen una bicicleta de carbono de primera línia amb un preu competitiu, per portar la seva afició una mica més enllà.


Trek aplica en aquestes bicicletes la màxima tecnologia possible. Així trobaràs un quadre que està treballat al més mínim detall.
Els seus punts més destacats són:

- Quadre fabricat en Carbono OCLV Mountain.
- Pedalier BB90.
- Direcció Drop In.

El carbono amb el que aquesta bicicleta esta fabricada, és un carbono amb unes especificacions úniques, elaborades per Trek, que ens aporten la màxima rigidesa i resistència amb el mínim pes possible.
La característica principal del carbono OCLV Mountain de Trek, és que aquelles zones on la bicicleta pateix més esforços, estan reforçades amb una mica més d'aquest carbono però amb la peculiaritat de què el pes de la bicicleta no es veu incrementat.

Tot una bogeria +resistència = Pes

Per altra banda, la incorporació del pedalier BB90, fa que el quadre tingui una amplada extraordinària a la zona del pedalier. Aportant rigidesa i estalvi de pes. Al tenir els rodaments directament ajustats al quadre sense necessitat de racors d'alumini, fa que el quadre pugui alleugerir-se en aquesta zona sense reduïr la resistència.
Això mateix es repeteix en la direcció, on la tecnologia única de Trek fa que no hi hagi cap mena de racor i els rodaments ajustin directament al quadre estalviant uns grams per aquesta zona, sense restar-hi resistència

Tota aquesta tecnologia del quadre juntament amb una equipació a l'alçada de la mà de shimano, fa que aquesta bicicleta sigui tota una temptació.