Pàgines

23 de gen. 2012

10,720kg de pura innovació.

Que Orbea porta uns anys dedicant el màxim d'esforços possibles perquè les seves bicicletes estiguin entre la elit mundial ja ho sabem. No parem de veure notícies relacionades amb el ciclisme professional on espot veure clarament que Orbea i les seves bicicletes acompanyen als corredors professionals, en la consecució dels seus èxits.

El model Alma, és sens dubte la bicicleta referència de la marca per al ciclista de muntanya més exigent.



Aquest any 2012 Orbea ens presenta 5 models d'Alma de carbono. Tres models en carbono silver i dos més en carbono gold, i amb diferents especificacions per tal de què s'adaptin a tot tipus de públic.

Des del seu model bàsic en quadre de carbono, l'Alma S50, de tan sols 10.720kg (pes sense pedals) podem anar millorant components amb el programa a la carta d'Orbea Myo, i els quatre models superiors que tenim per sobre, de manera que pots fer-te casi una bicicleta a mida del teu gust i preferències.

La tecnologia aplicada en les Orbea Alma és:

- Orbea carbon GSB, diferents tipus de carbono, perquè tothom no demana el mateix a les seves bicicletes, aquests tres tipus de carbono tenen característiques diferents per satisfer a les exigències dels diferents clients.

- Garantia de per vida Orbea OLT. Orbea sap que fan molt bé la seva feina, per això t'ofereixen aquesta garantia. Un plus de seguretat, per aquelles persones que encara creguin que el carbono és fràgil.

- Tecnologia SSN, que depenent de la talla de la bicicleta, aplica més o menys resistència a aquells punts que estan sotmesos a més esforços. Amb aquest estudi individual de les bicicletes, fan que aquestes siguin més fortes, però a la vegada igual o més lleugeres.

- Tecnologia DCR. Sempre el camí que el cable de canvi descriu des de la maneta de canvi fins als desviadors, pot ser conflictiu depenent de la forma de la bicicleta. Orbea amb el DCR intenta fer que aquest camí sigui el més recte possible perquè els canvis siguin 100% precisos.
La innovació tecnologia, el disseny, i l'esperit de la competició es diu ALMA.

- Tecnologia Monocoque, fabriquen el quadre d'una sola peça, perquè d'aquesta manera poden donar llibertat al disseny, fent formes més atractives i a la vegada treballar en aquells punts clau per donar-li durabilitat i resistència a la bicicleta d'una manera uniforme a tot el conjunt per igual.

Tot això fa que que sigui una molt bona opció per aquelles persones que busquin la màxima qualitat amb pes reduït.