Pàgines

26 de set. 2011

SMART-TRAIL 14/18"

Us presentem la solució al gran problema que acostumem a tenir quan hem de decidir comprar la primera bicicleta al nostre fill. La Smart-Trail 14/18"
Segur que quan arriba el moment d'escollir la primera bicicleta per al nostre fill sens planteja el gran dubte de si agafar primer una Balance-Bike o començar directament amb una bicicleta convencional de 12" o 14" de roda.
Amb la Balance-Bike aconseguim que el nen desembolupi el seu equilibri fàcilment i a la vegada tambe enforteixi la musculatura del seu cos, aquests dos punts son vitals alhora de fer el pas a una bicicleta convencional ja que mentre més equilibri tingui aprés el nen i més fort estigui, més aviat podrà anar sense rodetes amb una bicicleta normal. Per contra un cop que el nen faci funcionar amb facilitat la Balance-Bike, necessitem fer el següent pas evolutiou que és una bicicleta normal.
Doncs bè, amb la Smart-Trail 14/18 tenim un 2x1. Aquesta Bicicleta té dos modalitats de funcionament.
Funcionament Balance-Bike
i acoplant un sistema de plats i pedals el funcionament d'una bicicleta normal.
Amb aquesta bicicleta, aconseguim que un cop el nen té l'equilibri suficient per fer el pas a una bicicleta de pedals, no hagi de canviar de bicicleta i pugui continuar la seva experiència ciclista uns anys més. La Smart-Trail 14/18 està dissenyada per a nens de 4 a 7 anys. Construida en alumini i amb proteccions per arreu fa que sigui una bicicleta apta per aquells nens i nenes més aventurers. La seva característica principal, a més de ser una Balance-Bike i una Bicicleta normal a la vegada, és la lleugeresa. No ho dubteu, la Smart-Trail és sense cap dubte la millor opció per a que els nostres fills apreguin a anar sobre dues rodes.