Pàgines

15 d’oct. 2010

Do you wanna a fixie??

Si ets una d'aquelles persones per a qui la bicicleta és una forma de viure i, més enllà de pedalar buscant el descens més vertiginós o el port de muntanya més dur mentre sents la duresa d'una etapa del Tour de França, la bicicleta és una part més del teu dia a dia, segur que el concepte Fixie et sona.
Sí nois, ja fa un temps que una nova tendència s'està instal·lant en el món ciclista i més concretament entre els ciclistes urbans. Aquesta nova tendència s'anomena FIXIE o SINGLESPEED, és a dir, bicicletes d'una sola velocitat.
Gràcies a això, estem retornant als origens de la bicicleta recuperant-ne d'antigues, fins ara oblidades per la seva estètica retro, per a utilitzar-les en el nostre dia a dia.
La principal característica d'una bicicleta FIXIE és la seva simplicitat. Són bicicletes amb un sol pinyó, moltes vegades sense frens i sense cap sofisticació de les que estem acostumats avui dia . L'objectiu d'aquestes bicicletes és la velocitat, l'esperit racing que farà que ens moguem per la ciutat ràpidament sense la necessitat d'agafar el cotxe, aocnseguint d'aquesta manera dues coses; ser una mica més "ecofriendly" alhora que millorem la nostra capacitat física.