Pàgines

15 d’oct. 2010

L'invasió de les 29er ha arribat!!!

Aquesta temporada 2011 una nova criatura de dues rodes començarà a conviure amb la nostra mountain bike tradicional de roda de 26", i és que les 29er han arribat.
Ja fa temps que les bicicletes de roda de 29" intenten obrir-se pas al nostre país però per una cosa o per l'altra no han acabat de tenir l'èxit esperat. Atès que aquest tipus de bicicletes ja fa temps que triomfen en mercats com són els EUA i diferents països europeus, aquest any les principals marques Trek, Gary Fisher entre d'altres treuen al mercat bicicletes amb roda de 29" en tots els seus models més representatius.
Són molts els beneficis que aporten al ciclista. En destaquem els següents:

- Estabilitat més gran degut a les dimensions de les rodes, això fa que hi hagi menys diferència entre el centre de gravetat de la bici i el centre de la roda donant més estabilitat.

- Al tenir més superfície de roda en contacte amb el terra, aquestes bicicletes tenen més adherència i millor tracció tant en línia recta com en el pas per corba.

- Aquestes rodes més grans faran que puguem passar per petits obstacles més ràpidament i amb més facilitat.

Tot això fa d'aquestes bicicletes l'aliat ideal per a aqelles persones a qui els agrada fer quilòmetres sense renunciar a una bona trialera.
Així que a partir d'ara no tingueu por d'aquest nou concepte de bicicletes perquè estem segurs que si les proveu en voldreu una d'immediat!