Pàgines

9 de febr. 2010

HALF EGG, Una Llum que farà que la nit es converteixi en dia!!

Ja fa temps que entre la comunitat ciclista està creixent la tendència de fer sortides en bicicleta a la nit. Diferents motius ens empenyen a sortir a aquesta hora: a vegades la forta calor de l'estiu fa que sigui impossible sortir en bicicleta durant el dia, altres vegades els compromisos familiars o laborals no ens permeten fer un forat a l'agenda. En aquestes situacions és quan fer una sortida nocturna pren el seu màxim significat.
Un dels problemes que teníem fins ara a l'hora de fer sortides nocturnes era la falta d'oferta de llums on la realcio de capacitat d'il.luminació, preu i durada de la bateria no era excessivament gran, és a dir, si no volíem portar el manillar ple de llums petites havíem d'invertir motls diners en una llum potent.
A partir d'ara aquesta situació canviarà. La nova llum amb bateria HALF EGG, que podeu trobar a la nostra botiga, realment farà que tingueu a un preu assequible una llum suficientment potent com per convertir la nit en dia.

Construïda en carcassa d'alumini negre amb un led tipus SSCP7 que ens proporcionarà una força de llum de 900 Lúmens i amb una bateria de 8.4V 4.4AH de liti que ens assegurarà 3h. de llum al 100% de la seva capacitat i un màxim de 4h-6h en posició del 30% de la seva capacitat lluminica.


Aquesta llum ens assegura uns 10 metres de distància amb un grau d'amplitud de 30º. Amb aquesta capacitat de llum podrem gaudir d'allò més de les nostres sortides nocturnes, tal com si fos de dia, però amb la tranquil.litat i la màgia que només la nit ens pot transmetre.