Pàgines

28 d’abr. 2009

L'AJUNTAMENT DÓNA EXEMPLE


Ja fa uns dies que el personal de l'Ajuntament de la nostra Vila disposa de 13 bicicletes preparades per Clinicbikes. Es tracta d'una
gran varietat de models des de bicicletes urbanes fins a les mountain bike, n'hi ha també de plegables i elèctriques, segons l'ús que se n'hagi de fer.

A totes elles els hem donat un toc ecològic, són verdes i amb un distintiu de l'Ajuntament, doncs com diu el nostre alcalde amb aquesta acció es vol seguir lluitant contra el canvi climàtic i contribuir a la preservació del medi ambient.

A Sant Cugat ja disposem de 34 quilòmetres de carril-bici i hi ha la previsió d'ampliar-los. De moment el projecte que a Sant Cugat s'implanti algun servei similar al “bicing” ha quedat aturat per l'alt cost que suposa i s'ha optat per accions com aquesta que fomenten l'ús de la bicicleta particular.

A Clinicbikes estem disposats a participar en tot allò que promogui el que és el mitjà de transport més sostenible, des de l'Ajuntament fins a tu tots podem posar el nostre granet de sorra per mantenir el nostre entorn net de contaminació.