Pàgines

11 de nov. 2008

L'ultim llum de trek


TREK ION RECHARGE


El tema de la il.luminació és dels que més ha avançat en el últims temps gràcies als leds i a la seva incorporació a l'automòbil. Aquests petits díodes fan una llum molt blanca i tenen un consum molt baix. Fins ara, el problema era que en comparació amb les bombetes tradicionals no tenien prou potència. Recententment però ha aparegut la TREK ION RECHARGE, que amb un sol led més gran i una lent ampliadora ens dóna 1 watt de potència i 15000 candeles d'intensitat. El suport s'adapta a tots els manillars, tant als de 25,4 com als de 31,8 i també a les mesures intermitges que de vegades ens trobem en els canvis de diametre dels manillars; perment inclús posar-lo en altres llocs com per exemple la forquilla. Els 360º de gir sobre el suport ens permeten enfocar en l'angle que més ens convingui, 189 grams un pes molt contingut i un tamany compacte en un llum recarregable ens permeten utilitzar-la com a llum per a tot. 3 programes amb els que podrem escollir la millor il.luminació per a cada moment i ajudar a reduïr el consum de les bateries. 1 sol polsador per controlar els 3 programes:

- 1a polsació Màxima intensitat, ideal per a zones poc il.luminades o camins si el que volem és fer sortides nocturnes.
- 2a Intensita baixa, per ciutat o per aproximació a la muntanya per tal d'allargar la durada de les bateries.
- 3a Intermintent, si circulem per zones on volem que ens vegin sobretot altres vehicles.

El carregador és del mateix tamany que el de qualsevol mòbil; un detall important per als més viatgers és que en el kit hi ha adaptadors per a la majoria d'endolls d'arreu del món i funciona tant a 110v com a 220v.
Finalment, una cosa que trobem interessant i que no sempre es troba en altres llums és que podem adquirir suports adicionals per si tenim més d'una bici o el perdem, se'ns trenca o ens roben la bicicleta.

Una opció molt interessant tant si vols un llum per fer sortides nocturnes com si vols bona il.luminació sense deixar-t'he el sou en piles!



SPECS

- 15000 Candeles ( intensitat lluminosa )
- 189 gr ,piles incloses( pes molt baix)
- Piles recarregables, Incloses en el kit
- 9 hores d'autonomia en el mode de baixa intesitat
- Carregador inclòs.

TREK ION RECHARGE 69,95€
Suport SYNC extra 5,00€

A Clinicbikes disposem d'una unitat de test perquè puguis comprovar tu mateix el que t'hem explicat.