Pàgines

20 de nov. 2008

LLUM ALS PEDALS


PEDALITE KPL200



Sempre m'han flipat aquelles vambes que porten alguns nens i que amb el moviment s'il.luminen però, com totes aquelles coses pensades per als més petits, no se'n troba una versió per als adults. Bé, el cas és que des d'Anglaterra ens arriben els pedalite uns pedals que amb el seu propi moviment s'il.luminen; realment són un molt bon invent per al ciclisme urbà. Disposen de 3 leds: el davanter de color blanc, el lateral taronja i el posterior vermell seguint la normativa d'il.luminació internacional (a molts països el taronja del lateral no només s'utilitza com a intermitent sinó com a llum de posició lateral i és per això que els pedalite també en disposen).
El material amb què es presenten és plàstic d'alta qualitat que permet aguantar els impactes ocasionals d'un ús ciutadà i tenen unes insercions metàl.liques perquè no ens rellisqui el peu en cap condició, ni tan sols quan el pedal està moll.

Funcionament:

Immediatament després que comencem a pedalar els leds es posen en funcionament, sempre en mode intermitent. Disposen d'una petita bateria de reserva que fa que en el moment en què decidim deixar de pedalar segueixin funcionant una estona assegurant-ne la visibilitat en tot moment per exemple en un semàfor.
El seu funcionament és correcte i el seu pes contingut: 285 gr cada pedal tenint en compte que un pedal plegable pesa uns 200gr. Poden ser un substitut dels llums convencionals i ens eviten haver de desmuntar-los cada cop que lliguem la bici al carrer. Encara que no n'és la característica més destacable, el fet de no necessitar piles li dóna molts punts i si hem de trobar una nota negativa tan sols us puc dir que la trobem al moment de posar el peu al pedal; cal que ens fixem que el led blanc quedi davant i el vermell darrere tal i com marca la normativa.
SPECS


US: City, Cicloturisme
Pes 570 gr la parella
Alimentació pel propi moviment
360º d'il.luminació
PVP: 52,95€

Recordar-vos que disposem d'una bicicleta amb els pedalite perqué els pugueu probar.