Pàgines

15 d’abr. 2012

Vanmoof, disseny de 2 rodes

Ja fa uns anys que a l'Eurobike veia aquesta marca de bicicletes i sempre era un d'aquells estants on em parava a fer una ullada. Per a aquest 2012 tenen distribuïdor a la península i hem decidit incorporar-les al nostre catàleg.
Les Vanmoof combinen disseny minimalista amb una alta fiabilitat perquè les puguis utilitzar diàriament tan sols inflant les rodes i passant ben poc pel taller, és per això que tenen diversos premis.
 El quadre és d'alumini, un dels aspectes més originals és el sistema de llums desenvolupat juntament amb Phillips, que està integrat al tub superior i l'alimentació és mitjançant el carret davanter amb dinamo signat per shimano amb el que ens podem oblidar de les piles. Els frens són "roller brakes" un sistema amb un manteniment molt baix.
Per a la transmissió podem escollir el model d'1velocitat o bé una opció més polivalent amb el famós carret Shimano nexus de 7v, la cadena va totalment tancada amb un protector Hebbie amb el qual la periodicitat de greixatge disminueix.
Bé, hi ha un munt de detalls pels quals us convidem a venir-les a veure.