Pàgines

19 de nov. 2011

Orbea Occam H30

Un dels secrets més importants de l'estiu per part d'Orbea, ha sigut la nova versió de la seva bicicleta insígnia de doble suspensió, la Orbea Occam.



D'aquest model pots escollir fins a 8 configuracions diferents, quatre versions en quadre d'alumini i quatre més en quadres de carbono.
Tots els quadres d'alumini son hidroformats, per tal de donar la màxima resistència amb el mínim pes possible, i els quadres de carbono són de la qualitat carbono silver, la segona de les seves qualitats.
En concret, el model Orbea Occam H30 que té el quadre d'alumini, pesa 12,560kg, així que penseu el pes que poden tenir els models amb quadre de carbono.

Tecnològicament parlant, crida l'atenció que tots el punts de pivotatge de la roda del darrera i el basculant, inclosos els punts d'ancoratge del amortidor a la bieleta a l'alçada del tub vertical, i el de la bieleta amb el tub horitzontal del quadre, tenen integrats rodaments sellejats, que fan que el moviment del basculant sigui molt més suau que abans.
A la vegada, les formes que descriuen els tubs que formen el quadre fan que sigui una bicicleta amb una personalitat diferent, allunyada de la monotonia d'altres marques i fent que siguis especial quan en tens una.
Sens dubte aquest quadre està molt treballat, tant que Orbea el garanteix de per vida, i aplica tota la seva tecnologia Advanced Dynamics i Orbea Design.

Una altra cosa que destaca és que el seu model H30 equipa tant la forquilla com amortidor FOX de màxima qualitat per un preu inferior als 2000€ i si la personalitzes amb el projecte Myo Orbea encara pots baixar de fàbrica uns euros més o millorar-la per un preu que et farà riure.

Ara el millor es que vingueu a veure-la en directe!