Pàgines

15 de març 2011

LA BOMBA DE SUSPENSIONS MÉS PETITA DEL MERCAT

Com bon riders que som, sempre volem treure el màxim partit a les teva bicicleta. Per tant tots aquells usuaris que tenim bicicletes amb forquilles o amortidors d'aire, ens agrada treure'ls el màxim rendiment intentant ajustant la pressió d'aire. Fins ara calia portar una manxa d'aire específica per poder realitzar aquesta operació i, la veritat, es que ocupen un espai vital a la nostra motxila.
Doncs bè, de la mà de Blackburn tenim una molt bona solució per portar totes les eines que són necessàries en cas d'emergència i a més una manxa per poder posar aire tant a la forquilla com a la suspensió.
El kit d'eines TOOLMANATOR 3 ens ofereix 17 eines diferents en un format super compacte i a més porta una manxa de suspensions integrada.
Com podeu veure, aquest kit d'eines esta construït en un quadre d'alumini molt lleuger, on podem trobar les següents eines fetes amb acer d'alta qualitat: - Una mini bomba de suspensió. - Claus allen de 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, i 8mm. - Clau Torx T25 i T30. - Clau per ajustar l'obus de la vàvula. - Tornavis plà i d'estrella. - Tronxacadenes. - Clau de radis. - Palanca extractora de cuberta. Tot això en un format més petit que el teu Iphone 4 d'última generació, el qual no et permet posar aire a les suspensions...