Pàgines

20 de nov. 2010

KNOG LIGHTS


Després d’unes quantes setmanes d’espera ja han arribat les llums Knog que estavem esperant; es tracta de llums per a ser vistos durant les nits, però això sí, sense deixar de banda anar sempre a la última amb un disseny i uns colors que us deixaran bocabadats.

En primer lloc tenim les llums FROG serveixen tant per davant (llum blanca) com per darrere (llum vermella). Amb el cos de silicona, una autonomia de més de 60hores, modalitat fixa i de pampalluga, resistents a l'aigua i visible a més de 600m; què més podem demanar?
En segon lloc tenim les BEETLE, que en concepte són igual a les FROG però en comptes d'un LED en tenen dos, el que assegura ser si es pot, més visible. Aquest model però, està només per davant (llum blanca).

I finalment tenim SKINK, una llum ideal per darrere. Només cal fixar-la a la tija i deixar que els seus potents 4LEDS vermells ens assegurin ser vistos per darrere. A més, disposa de varies funcions de parpadeig.
Recordeu que quan sortiu de nit, totes les precaucions són poques per a ser vistos, i anar ben equipats sempre és un plus de seguretat que cal tenir en compte.

Com solen dir per terres gallegues, boas KNOGites!