Pàgines

25 de set. 2010

MAI MÉS GREIXAR LA TEVA BICI SERÀ UN MAL DE CAP

Una nova marca de lubricants ha irromput amb força en el món de la bicicleta. SQUIRT-LUBE un nou oli, que gràcies a la particularitat de ser un oli de tipus cera farà que greixar la cadena de la bicicleta no sigui mai més un mal de cap.
Les seves característiques són les següents:

- Gràcies al seva composició tipus cera (viscós) fa que l'oli no vagi a parar a zones no desitjades, embrutant altres zones de la bicicleta. A la vegada aquesta nova fórmula, permet una llarga duració de la lubricació, així com major duració de la transmissió per una lubricació adequada. Un altre benefici d'aquest lubricant es que atrau molt poc la brutícia, ja sigui en forma de pols o fang, amb la qual cosa alhora de netejar la cadena serà tan fàcil com passar un petit raspall sobre la cadena sense haver d'utilitzar cap desengreixant addicional.
Per últim, però no menys important, aquest es un oli que no conté cap mena de dissolvent, fent-lo un producte més ecològic i fins i tot biodegradable.




Per tant SQUIRT-LUBE es perfila com l'oli ideal per a l'usuari de la bicicleta, ja que lubrica en tot tipus de condició, fent que la transmissió de la teva bicicleta vagi sempre ne perfecte estat, neta i lubricada.
Ja sabeu, a partir d'ara no teniu excusa per no greixar la vostra bicicleta.