8 d’abr. 2010

Una bici exclusiva

Durant la setmana del 5 al 9 d'abril, hem tingut exposada a l'aparador de la nostra botiga, una bicicleta molt exclusiva. Es tracta d'una bicicleta de carretera Pinarello Prince, una bicicleta de gama alta de carretera, però en aquest cas exclusiva, ja que correspon a una petita serie limitada igual a la que es va personalitzar Alejandro Valverde, cap de files de l'equip professional Caisse d'Epargne, quant va guanyar el campionat d'espanya en ruta l'any 2009.

Una bicicleta que s'ha pogut veure en innumerables revistes especialitzades i grans carreres com per exemple el Tour on va portar uns dies el maillot de lider de la prova, i també a La Vuelta on va aconseguir ser el guanyador absolut.

Si no l'has pogut veure en directe, no et preocupis, ja que es molt possible que mes endavant la tornem a tindre, però per a mostra, aqui un parell de fotografies de Alejandro Valverde amb la seva personalitzada Pinarello Prince.

http://mos.bikeradar.com/images/news/2008/07/07/valverde_bike_1-850-99.jpg
http://www1.pictures.gi.zimbio.com/2008+Tour+de+France+Stage+Three+0GkkRD0HYB9l.jpghttp://diariodeporte.com/wp-content/uploads/alejandrovalverde_mediano.jpg