Pàgines

13 de gen. 2010

pulseres EFX

EFX és un holograma ple de freqüències que reaccionen positvament amb el camp electromagnètic del teu cos ampliant la comunicació entre les cèl·lules. Quan aquestes es comuniquen millor, el cos treballa més òptimament, millorant l'equilibri, la força, la flexibilitat i el vigor.

Quan EFX entra en contacte amb el camp d'energia del cos, fa que aquesta energia ressoni a un nivell de freqüència molt baix millorant el flux d'energia i ajudant així a regular l'energia estàtica.

Ho hem estat provant a la botiga, uns ho podem notar més i d'altres menys, el cas és que ho hem notat i hem estat indagant sobre el tema; hem trobat informacions de tota mena, opinions a favor o totalment en contra... nosaltres només podem posicionar-nos a favor del que ens és més saludable i així ho fem. D'altra banda, informar que de moment ja ho han prohibit al campionat de surf i provablement no triguin a fer-ho a altres esports com el golf on l'equilibri és tan important.

Com a opinió personal només diré que no ha fet cap mal, i si som capaços d'estar millor d'una forma tan simple, val la pena, si més no; provar-ho.


Us deixo amb la pàgina web oficial:

www.efx-spain.com