Pàgines

22 d’oct. 2009

SOBRE RODES


El pròxim diumenge 25 d’octubre teniu la possibilitat de participar en una activitat per a tota la família. Es tracta del projecte “Sobre rodes” que organitza l’Institut de la Infància de Barcelona subvencionat per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Aquest esdeveniment està dedicat a la reutilització de bicicletes, patins, patinets, tricicles, skateboards i llibres.

El funcionament és fàcil: aquells qui ho desitgin poden portar qualsevol d’aquests objectes que ja no fan servir per tal de reciclar-los, a canvi, rebran un tiquet per a participar en un sorteig en el qual, malgrat que tothom hi pot participar, tenen prioritat les famílies que han aportat quelcom per al reciclatge.

A banda, hi ha un munt d’activitats d’entre les quals destaquem el taller de reparació de bicicletes per aprendre els passos bàsics per posar la teva bicicleta a punt. També hi ha un taller d’art i reciclatge, un taller de construcció de cases de nines amb cartró reciclat, un espai d’intercanvi de llibres, un espai de llibres per a nadons de 0 a 3 anys i un punt d’intercanvi de cromos.

Abans de finalitzar totes les famílies podran escollir un llibre de l’espai d’intercanvi de llibres per a endur-se’l de franc i, a partir de dos quarts d’una del migdia, les famílies que ho desitgin podran fer un vol en bicicleta i un picnic als jardins de la Casa de Cultura.

Tot plegat tindrà lloc el dia 25 d’octubre a les 10.45h al Ceip Gerbert D'Orlhac (C/Josep Vicenç Foix con C/Riba s/n. Coll Favá. Sant Cugat)


Si voleu més informació sobre l’esdeveniment així com dades de contacte consulteu la web: PROJECTE "SOBRE RODES


Ah, i Clinicbikes també hi serem!