Pàgines

3 de juny 2009

Croozer, remolc per a nens



Ara que ja tenim el bon temps aquí i que la calor ja comença a apretar de valent, què millor que sortir a donar una volta en bici amb tota la família?

Doncs el CROOZER fa que sigui més fàcil i divertit. Es tracta d'un remolc per a nens des dels més menuts fins als més ganàpies, doncs el kid per a dos nens permet una càrrega màxima de fins a 40 kilos. Adaptar-lo a la bicicleta és ben senzill i el seu disseny fa que gaudeixi de gran estabilitat garantint així la seguretat i comoditat dels més petits. El CROOZER es presenta en dos formats diferents per a portar-hi un o dos nens, consta de cinturons, para-xocs d'alumini -que fan que sigui molt lleuger-, bandes reflectants i un arc de seguretat que segons la seva posició pot servir també de nansa per a portar el remolc com un cotxet.


A més, el CROOZER és un tres en un ja que inclou un ancoratge per portar-lo amb la bicicleta, una roda petita per utilitzar-lo com a cotxet i una roda gran per a donar-li un ús més esportiu. Finalment, a l'hora de guardar-lo el podreu plegar fàcilment aconseguint que ocupi el mínim espai.

Sí, sabem que l'última paraula la tenen els petits passatgers per tant a Clinicbikes us oferim la possibilitat no només de passar i informar-vos-en més acuradament, ara podeu llogar el CROOZER per a la vostra propera sortida!

Galeria flickr