Pàgines

9 de maig 2009

I per a mi no hi ha ulleres?


I per a mi no hi ha ulleres?

Doncs ara sí! Per fi trobem al mercat unes ulleres específiques que conten amb la possibilitat de graduar-se mitjançant un adaptador gens ortopèdic.
Jo sóc miop i conec de primera mà quins inconvenients suposa practicar esport portant ulleres; tots els que en porteu ja sabeu de què us parlo.

Specialized ha escoltat les nostres pregàries i, en resposta, ha dissenyat un adaptador que es col·loca entre la ullera i tu. Molts pensareu: però si això ja existeix! Sí, però el que actualment es podia trobar al mercat era de disseny... com ho diria... "Manolito gafotas" i aquest cop han agafat un model d'ulleres del seu catàleg i a partir d'aquí han dissenyat l'adaptador. A més, cal tenir en compte que el disseny s'ha fet sobre un model que ja porta els vidres photocromàtics, que què vol dir? Doncs es tracta d'uns vidres com els que portaven abans els avis i que canviaven de to segons la intensitat del sol però, això sí, ara amb una velocitat d'adaptació molt superior.

Bé, el model en concret és el Helix, us en deixo unes fotos tot recordant-vos que podeu passar a veure-les en directe per la botiga.