Pàgines

26 d’abr. 2009

Encara mires la tele quan no vas en bici?


Qui ens havia de dir fa uns anys que internet seria la gran revolució en matèria de comunicació, que faria que molta gent no mirés la caixa tonta, que democratitzaria l'informació i fins i tot que canviaria del tot la manera de relacionar-nos amb la resta de la gent! Sí, parlo com si fos un avi. De fet, aquesta sensació que tot passa ràpid també es fruit d'internet. Per això, i perquè ens encanten les noves tecnologies, us presentem les pàgines de la xarxa on ens podeu trobar.

Facebook : qui no coneix facebook avui dia? Aquest és punt de trobada on podeu participar, proposar activitats, ser els primers en conèixer promocions especials i un munt de coses més.

Flickr : el gran àlbum de fotos mundial, fotografies de viatges, activitats on participem/peu, galeria de novetas etc...

Twitter : segueix-nos i estaràs al dia de les novetats que ens arriben, l'oferta de la setmana i molt més.

Ah, i si estàs llegint aquest article és que ja coneixes el nostre blog, la nostra primera incursió a internet on seguirem publicant novetats, proves de material i diferents articles sobre mecànica de la bicicleta d'allò més útils!

Finalment, recordar-vos que per mitjà de qualsevol d'aquests canals us podeu comunicar amb nosaltres i tots els nostres amics i dir la vostra; si teniu alguna idea no us talleu!