Pàgines

3 de febr. 2009

biciclown, km de somriures



Benvolguts amics,

A Clinicbikes ens volem fer ressò d’una iniciativa que, tot combinant el món de la bicicleta i l’activitat dels clowns, ajuda a fer el nostre món i la vida de moltes persones una mica millor.

Es tracta del Biciclown, darrere del qual s’amaga l’Àlvaro Neil, un advocat de 41 anys que treballava en una notaria a Madrid i un bon dia va decidir deixar la feina i vendre el cotxe per anar a conèixer món en bicicleta.
Des de llavors, allà on va ofereix de franc espectacles de clown ( activitat que va estudiar a banda de la llicenciatura de Dret), a la gent més humil.
Al llarg dels seus viatges a muntat tallers, fet conferències a Universitats i escoles i també ha publicat llibres i un dvd documental.

Pel que fa al seu recorregut: els cinc continents (sense escales), més de 100 països, més de 100.000 kms en bicicleta, i incontables somriures, durant aproximadament DEU ANYS!


Tot això ha fet que alguns el titllin de boig, altres d’aventurer i fins i tot hagi acabat a la garjola tal i com ens explica en el seu llibre: Kilómetros de Sonrisas.


Confessa que el seu anhel és no pensar en el futur, no oblidar el passat, i viure el present; l’únic temps verbal realment útil.


Si voleu conèixer una mica més aquesta iniciativa que a nosaltres ens ha fascinat podeu consultar la pàgina web http://www.biciclown.com on hi trobareu un munt de curiositats i imatges dels viatges que ha fet, la gent que hi ha col·laborat, entrevistes per descobrir com és el seu dia a dia, com se’n surt davant dels imprevistos, de quin pressupost disposa i com aconsegueix diners i menjar. Descobrireu fins i tot que, si mai ho voleu, esteu convidats a compartir amb ell un tram del camí que de moment sembla que no té final…