Pàgines

12 de des. 2008

Oblida't de les piles


Reelight SL100 Flash

Us presentem la Reelight SL100 Flash, una llum ideal per a la bicicleta urbana que es manté en funcionament mentre us moveu.
La SL100 s’il·lumina intermitentment gràcies a un sistema d’imans que l’activen, el nombre de centelleigs depèn de la velocitat de pedalada; a una velocitat normal de 20 km / h, la llum parpelleja 300 vegades per minut.
Pel que fa a la vida útil d’aquest producte, destacar que els leds tenen una durada de més de 100.000 hores i els suports han estat tractats per a resisitir el vent i inclemències climàtiques durant un temps mínim de 7 anys. Els imans tenen una durada ilimitada.
Les Reelight SL100 Flash no necesssiten piles de manera que són una opció del tot sostenible i t’estalvien preocupar-te que quan vulguis agafar la teva bici no estiguin a punt.

En la passada fira EUROBIKE, s’atorgà a aquesta marca un premi en la categoria d’equipament per a bicicletes. És el primer cop que un fabricant de llums rep aquest guardó que els fou concedit no només per la qualitat dels seus productes sinó també per l’estalvi energètic que en suposa el seu ús. Com la mateixa marca anuncia: Reelight no és només una elecció encertada sinó també una elecció a favor del medi ambient.