Pàgines

15 de des. 2008

BONES FESTES!


Ja ha arribat el Nadal i com cada any ens cal trobar bones idees per a escollir aquells regals que més agradaran a tota la família.

Uns mitjons, un jersei, un pijama? I què tal si fugim una mica d’aquests regals i enlloc de vestir a la família vestim les seves bicicletes? Aquest any tenim llums que funcionen sense piles -ens permeten estalviar mentre ajudem a millorar el medi ambient-, pedals amb llums incorporats –ja no cal preocupar-nos de muntar i desmuntar llums cada vegada que deixem la bicicleta aparcada-, alforges de diferents colors –la manera més còmoda de viatjar-, cadiretes per sortir amb els més petits –segures i confortables-, i molts altres accessoris perquè quan agafis la bici només t’hagis de preocupar de gaudir de la sortida.

Hi ha però tradicions que no es poden perdre. Voleu regalar roba? Doncs res millor que regalar roba tècnica per no passar fred, sabatilles –les cales les posem nosaltres!-, bosses d’hidratació, guants, ulleres i pulsòmetres per a comprovar com mica en mica millora el nostre nivell.

Un clàssic? Doncs una bicicleta! Per als menuts tenim la millor manera que agafin confiança abans de pedalar sobre dues rodes, les Early Ryder de disseny innovador i qualitat immillorable. Per als més grans com sempre el ventall és molt ampli i a Clinicbikes us esperem per informar-vos de les promocions per a aquest Nadal 2008. Així doncs … si necessiteu un cop de mà, només ens heu de preguntar!

L’equip de Clinicbikes us desitja unes BONES FESTES!