Pàgines

7 de jul. 2007

Specialized 2008 novetats





Hola a tots,

Com alguns ja sabeu aquest cap de setmana estem a madrid a la presentació mundial de totes les novetats destacades que Specialized ens te preparat per la temporada 2008 aqui us deixem algunes fotos per anar fent boca.
Quan arribem prometem posar mes dades tecniques sobretot de la renovadisima Stumpjumper Fsr que en el model S-works tope de gama que es queda en uns ridiculs 10,40 kg sense pedals amb talla M pes vist per nosaltres avui no de cataleg increible.
Entre d'altres novetats les forquilles Future Shock ( nom revival de les primeres forquilles Specialized dels anys 90 ), amb 120 mm de recorregut amb sistema Brain i amb un pes de tant sols 1450 gr.
Per les noves rodes de mtb Roval tambe amb un pes de 1420 gr en versio XC i 1600 gr la versio Enduro la gran novetat d'aquestes rodes es que seran compatibles amb tots els sistemes actuals d'eixos per la roda del davant, tant sols canviant uns casquillos que venen de serie amb el joc de rodes: tanca rapida convencional, eix de 20 mm i eix de 25 mm especific de les forquilles specialized.

Fins aviat